Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε Πρατήριο Καυσίμων ή σε Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ - Αυτοκινητόδρομοι)

Σε ότι αφορά τους φορτιστές ενδιαφέροντος, στην περίπτωση ενός πρατηρίου συνιστάται πρωτίστως η τοποθέτηση φορτιστών υπερ-ταχείας φόρτισης λόγω του περιορισμένου χρόνου που διαθέτει ένας πελάτης. Παραθέτουμε την περιγραφή της λύσης αυτής καθώς και μία περιγραφή για φορτιστές ταχείας φόρτισης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά για υβριδικά οχήματα όταν το πρατήριο καυσίμων είναι κοντά σε αστική περιοχή και διαθέτει παράρτημα λιανικής για την απασχόληση του καταναλωτή-οδηγού κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

AC 002 small 2
AC 002
NKR
chargecore_short

Ανθεκτικό, πρακτικό, με οικονομία χώρου για επιδαπέδια σχεδίαση το AC 002 ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική απαίτηση ημι-δημόσιας ή δημόσιας χρήσης. Φέρει οθόνη LCD 5″ για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

DC 003 2
DC 003 (1 ή 2 έξοδοι σε 15/30kW/20kW/40kW)
NKR
chargecore_short

Το DC 003 αποτελεί μία εξαιρετικά πρακτική και ευέλικτη κατασκευή με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές ανθεκτικότητας και 1 ή 2 παροχές συνεχούς ρεύματος (CCS & CHAdeMO)  για ταχεία φόρτιση έως 40kW.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 40kW

Delta 25kW Pole
DC 25kW
Delta
delta_short

Ο ταχυφορτιστής Delta DC Wallbox αποτελεί την πλέον ευέλικτη επιλογή για ταχεία φόρτιση με συνεχές ρεύμα σε οποιοδήποτε περιβάλλον εφαρμογής. Αποτελεί τον μικρότερο μεγέθους DC φορτιστή ισχύος 25kW τύπου Wallbox στην αγορά σήμερα και με τον εξαιρετικής σχεδίασης μηχανισμό απαγωγής θερμότητας εξασφαλίζει την πλέον αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 25kW

Οι φορτιστές ταχείας φόρτισης με ισχύ είτε AC 43kW είτε DC 20-40kW χρειάζονται 1 ώρα περίπου για μία ικανοποιητική φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία 40kWh, καλύπτοντας μερικώς μόνο την ανάγκη του καταναλωτή όταν δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του. Είναι επομένως μία λύση, ωστόσο, για πρατήρια σε κόμβους μακρινής απόστασης από αστικά κέντρα ή σε Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ – Αυτοκινητόδρομοι) – όπου απαιτείται και μεγαλύτερος αριθμός φορτιστών για να εξυπηρετηθεί το αγοραστικό κοινό των οδηγών – προτείνονται σταθμοί φόρτισης μεγαλύτερης ισχύος (από 50 έως και 350kW), όπου ο χρόνος φόρτισης μειώνεται σε περίπου 15 λεπτά και η αυτονομία του αυτοκινήτου, ανάλογα με την μπαταρία του, μπορεί να φτάσει έως τα 450Km.

Delta UFC 200 FINAL
DC UFC 200 (50kW, 100kW, 150kW ή 200kW)
Delta
delta_short

Ο ταχυφορτιστής Delta DC UFC 200 αποτελεί μία ευέλικτη πλατφόρμα φόρτισης σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τα ηλεκτρικά οχήματα της επόμενης γενιάς. Παρέχει την άνεση μία απλής εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης με τη δυνατότητα φόρτισης έως και 4 οχημάτων με 2 παροχές για φόρτιση DC έως 200kW  και 2 για φόρτιση AC 22kW. Προσφέρει τη δυνατότητα ποικίλων διαμορφώσεων και είναι κατάλληλος και για μεγαλύτερους σταθμού DC.

✔ Έως περίπου 350Km αυτονομία σε 20 λεπτά.

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 200kW

POWERCORE DC 004
ADC 004 (DC 60kW, 120kW, 160kW & AC 22kW)
NKR
chargecore_short

Ο ταχυφορτιστής ADC αποτελεί μία εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή φόρτισης αφού διαθέτει παροχές τόσο για AC όσο και για DC φόρτιση. Εξυπηρετεί ταυτόχρονα έως και 3 οχήματα με 2 παροχές για φόρτιση DC έως 182 kW  και 1  παροχή  type 2 για φόρτιση AC 22kW.

✔ Έως περίπου 350Km αυτονομία σε 20 λεπτά.

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 200kW

DC Split Charger
DC Split Charger 360kW
NKR
chargecore_short

Διμπλός σταθμός υπερταχείας φόρτισης με 2 διπλούς υποσταθμούς ο καθένας από τους οποιίους φέρει 2 παροχές, 1 CCS και 1 CHAdeMO.   Εξυπηρετεί ταυτόχρονα έως και 4 οχήματα και ανταποκρίνεται στις υψηλότερες τεχνικές και ηλεκτρολογικές απαιτήσεις. Ιδανικό για πρατήρια και σταθμούς σε κόμβους ταχείας κυκλοφορίας.

✔ Έως περίπου 350Km αυτονομία σε 20 λεπτά.

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 200kW

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας